CHannGE by Ann Dierickx

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met kinesiologie, wat een enorme positieve impact had op mezelf en mijn gezinsleden. Doordat deze holistische visie mooi aansloot bij mijn waarden en normen, ben ik deze weg ingeslagen en besloot ik om Brain Gym® instructeur te worden.
Daarvoor volgde ik opleidingen in binnen- en buitenland. Ik volgde daarnaast ook Touch for Health, een deel van de Applied Kinsiology.
Nooit gedacht dat leren door bewegen zo fijn kon zijn!

Graag deel ik deze kennis met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen om éénieder tools mee te geven om het beste in zichzelf te ontdekken en te laten zien! De Building Block Activities bieden dan weer prachtige tools om te werken met personen met een beperking. Dit alles met een rugzak vol werkervaring met mensen met een visuele beperking en kinderen en jongeren met Autisme spectrum Stoornis!

Daarnaast wil ik deze kennis ook graag delen met ouders, onderwijzend personeel, verzorgend en verplegend personeel en managers in de vorm van opleidingen en workshops.

Aangezien ik aanraken en de kracht daarvan heel belangrijk vind, is het geven van massages (integratieve massage, Raindrop technique ®) een fijne aanvulling. Ook naar personen met een beperking...