Nieuws - agenda

Onder leiding van Nadia Hannes

Wat komt aan bod? 

  • Vrijdag: kennismaking, yoga nidra om te landen 
  • Zaterdag: oa yinyoga met oliën van Inge Cox, zachte yoga, ademwerk, fasciawerk, cacaoceremonie met dieper ademwerk, als het weer het toestaat een vuurceremonie en healing in de avond. Er is ook ruimte voor een wandeling en reflectie.
  • Zondag: keuze flow of zachte yoga / wandeling / lezen of rust, vreugdevol ademwerk en restorative yoga om af te sluiten. Wijzigingen in het programma zijn steeds mogelijk. Dit is alvast een zekere structuur van wat jullie mogen verwachten..
  • Wie zal jullie begeleiden? Ik, Nadia, verzorg met alle plezier en vanuit het hart alle lessen en ceremonies. Ik ben kinesist van opleiding en heb een eigen praktijk in oa acupunctuur, shiatsu en kleurenpunctuur. Reeds jaren geef ik yogales met verdieping in yin en vinyasa sinds 2017. Ik volgde de opleiding tot ademcoach bij oa Kasper Van der Meulen. Dit jaar in mei rond ik mijn tweejarige opleiding tot Shamanic practitioner af bij Anamcara, Roel Crabbe. 
  • Yasmine Reekmans is oa shiatsutherapeut met kennis van orthomoleculaire en kinesiologie.   Zij zal onze heerlijke verse maaltijden bereiden.
  • Bij het ademwerk zal Marijke Wouters mee begeleiden en “spaceholder” zijn. Zij volgde met mij de Breathwork opleiding.
  • Prijs: voor het hele weekend (vervoer niet inbegrepen) : 435 euro Vroegboekkorting: 395 euro tem 10 juni 2023Annuleren tot 6 weken voor het weekend: administratie kost 30 euro Annuleren tussen 6 en 2 weken voor het weekend: 50 % van de totale prijsAnnuleren vanaf 2 weken voor het weekend: 100% van de totale prijs.
  • Wat is inbegrepen: Verblijf in 2 tot 3 persoonskamers met eigen badkamer.2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (vrijdagavond krijgen jullie al eten:)). Alles lekker vers en gezond! Met intoleranties kan rekening worden gehouden. thee en water doorheen de dag, fruit en notenCacao voor de ceremonie. Oliën bij de yogales. Gebruik van materiaal, alle lessen en een goodiebag Extra begeleiding bij het ademwerk
  • Inschrijving en meer info via mail of 0496111590. Na aanmelden ontvang je betalingsgegevens en extra info. Er zal gevraagd worden om een formulier in te vullen ivm met contra indicaties en verantwoordelijkheid.