De voorbije 20 jaar heb ik me in verschillende disciplines van de complementaire gezondheidszorg verdiept. Aanvankelijk ging ik voetreflexologie studeren en al snel volgde een reeks andere opleidingen. In 2008 studeerde ik af aan de Internationale Shiatsu School, waar ik de 4-jarige opleiding Shiatsu Therapeut volgde met een post-graduaat Structurele Shiatsu. Daarnaast volgde ik ook verschillende massage opleidingen zoals Zweedse Massage, Diep Tissue Massage, Trigger Point Therapy, ... Later volgde ik een aantal opleidingen Kinesiologie, met name Simplified Kinesiology, Applied Kinesiology en Touch for Health. Deze langere opleidingen wisselde ik af met regelmatig workshops en korte curussen over een brede waaier van onderwerpen zoals macrobiotisch koken, de 5-elementenleer, Oosterse diagnose, Non Violent Communication, Moxa, Cranio Sacraal technieken, Seiki, ... 

Deze bagage van behandelmethoden en technieken zorgt ervoor dat cliënten bij Tansaku een volledig aangepaste behandeling krijgen. Elke behandeling vertrekt vanuit een holistische visie, met respect voor ieders proces. 

Tansaku betekent kritisch leren, ontdekken, ontdekkingsreis... En dat is dan ook wat mijn beroep dagdagelijks inhoudt. Een levenslang proces van leren en ontdekken.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten! 

 

Yasmine Reekmans